Drømmer for det nye året

Det er alltid spennende med en ny start. Nytt år, nytt skoleår, nytt kurs eller lignende. Man finner frem kalenderen, legger planer og er full av optimisme. Nå er det et nytt år og jeg har kjøpt meg en ny kalender: Leva - Mitt år 2017. Til daglig bruker jeg kalenderen på mobilen, men dette er en slags selvutviklings-kalender, fylt av inspirerende tekst og bilder. Den har et tema for hver måned med tilhørende øvelse. Temaet for januar er Drømmer og jeg har gjort øvelsen som fulgte med.

 

Øvelsen går ut på at man skal forestille seg at det er den 31. desember 2017, årets siste dag. Så skal man tenke tilbake på året som har gått og reflektere over alt det fantastiske som har skjedd, den fremgang man har hatt og alle resultater man har oppnådd. Når man er klar finner man frem penn og papir og skriver et brev til seg selv om alt som hendte i 2017 og alt man er takknemlig for i sitt liv på årets siste dag. Når man er ferdig skal man legge bort brevet og vente med å åpne det igjen til den 31. desember 2017. Da kan man sammenligne brevet med det som faktisk hendte i løpet av året. Man skal visstnok bli overrasket. Det skal være som magi. Spennende!

Jeg fant frem et gammelt brevpapir jeg har spart på i alle år, helt fra den gangen vi faktisk skrev brev til hverandre. På de fine brevarkene skrev jeg mitt brev, puttet det i konvolutten og festet det bakerst i kalenderen. Det var akkurat nok brevark igjen til mitt brev så nå er det gamle brevpapiret slutt.

Jeg har troen på at dette blir et fint år og gleder meg til å åpne brevet mitt igjen på slutten av året.Vennlig hilsen Ellen Margareta

Kilde: Leva - Mitt år 2017

#blogg #nyblogg #selvutvikling #nyttår #kalender

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ellen Margareta

Ellen Margareta

47, Oslo

Jeg er i ferd med å på nytt finne ut av hva jeg skal bli når jeg blir stor, og her deler jeg med meg av litt av det jeg oppdager og lærer på veien. Jeg elsker å sy og storkoser meg når jeg kan sitte ved symaskinen i timesvis. Jeg syr mine egne klær i tillegg til lappetepper og lignende. I tillegg elsker jeg alt retro og vintage, ting med historie og sjel og er glad i gjenbruk og redesign. Håper bloggen min kan være til glede og inspirasjon for andre der ute. Velkommen!

Kategorier

Arkiv

hits