SYUTFORDRING I MARS

Jeg har tidligere sagt at jeg ikke klarer å motstå en god syutfordring på Instagram og det viser seg å være sant nok en gang. I februar klarte jeg ikke å fullføre utfordringen fordi jeg ble så sliten mot slutten av måneden. Jeg hadde derfor egentlig tenkt at jeg skulle droppe marsutfordringen jeg visste ville komme, men så begynte kontoen min å fylles av bilder av alle de pene menneskene som skulle følge utfordringen da temaet på dag 1 var Hello. Jeg klarte da selvfølgelig ikke å stå imot, men la ut et bilde av meg selv og sa Hello jeg også. Så da er jeg i gang med syutfordringen #miymarch17


Hello! Her er jeg i den siste kjolen jeg sydde. Den er sydd av et retro dynetrekk fra Høie. Du kan lese om kjolen her.
 

Denne utfordringen var jeg med på i fjor også og likte den utrolig godt. Instagram for meg er mitt online syrom der jeg henter inspirasjon, blir kjent med andre som har samme interesse for søm som meg og deler med meg av min skaperprosess og det jeg har sydd ferdig. Disse utfordringene med temaer for hver dag gjør det spennende å komme opp med nye ting og å se hvordan alle andre løser oppgavene. Jeg kommer bare til å vise noen av bildene jeg legger ut her på bloggen, men om du vil se alle kan du besøke meg på Instagram her. Er du like interessert i søm som meg, eller bare litt nysgjerrig, følg hashtag #miymarch17 på Instagram for å se alle de flotte bildene.


Her er syrommet mitt. Det er på soverommet, men jeg har satt opp alt jeg trenger her og å klippe gjør jeg på gulvet som dere ser.

 

Jeg avslutter dagens innlegg med et bilde jeg ikke har delt i utfordringen (enda), men som jeg delte i fjor som svar på et av temaene. Jeg liker bildet godt fordi det er morsomt, jeg føler at det er søm som er min superpower og at jeg godt kan si det med den samme overlegne minen som Edna Mode her. Å sy er en ting jeg er god på! Da jeg var yngre tenkte jeg ofte at jeg ikke hadde noen ting jeg var spesielt god på, noe jeg var bedre til enn andre til og med, men nå har jeg funnet den tingen. Jeg har funnet ut at jeg er god til å sy. Jeg har egentlig alltid likt å sy. Da jeg var liten sydde jeg klær til barbiedukkene mine, som ungdom sydde jeg noen klær til meg selv og da datteren min var liten sydde jeg noen klær til henne. De siste årene har jeg tilegnet meg kunnskap om sømteknikk og det har gitt meg mot til å ta det videre. Det at jeg nå er i stand til å sy mine egne klær som passer synes jeg absolutt kvalifiserer til betegnelsen Superpower.Dette er Edna Mode fra filmen The Incredibles. Figuren er basert på Hollywood designeren Edith Head.

 

Jeg kommer sikkert tilbake etter hvert med en liten oppdatering på hvordan det går med meg i utfordringen. Denne gangen er målet å stå løpet helt ut og poste et bilde hver dag. Jeg klarte det i fjor, så nå må jeg bare passe på å ikke bli for sliten. Da er det godt at det er helg nå så jeg kan slappe av.

God helg alle sammen!

Hilsen Ellen Margareta

 

Følg bloggen min på Facebook

#sy #søm #instagramutfordringer

8 kommentarer

Iselin Renée

03.03.2017 kl.13:59

Så fin kjole :)

Ellen Margareta

03.03.2017 kl.14:31

Iselin Renée: Takk!

fjellgeitbundingen

03.03.2017 kl.16:04

Hei Ellen Margareta, dette var spennende lesning. Hva syr man med tema Hello da? Kjolen var morsom. Nettopp begyng å sy jeg, så forsker litt på å sy enda :)

Ellen Margareta

03.03.2017 kl.22:23

fjellgeitbundingen: Så spennende! Lykke til med syingen og god helg.

Stine Jensen

04.03.2017 kl.11:31

Lykke til! :)

Ellen Margareta

04.03.2017 kl.11:47

Stine Jensen: Tusen takk!

Stine Marie

12.03.2017 kl.19:33

Den kjolen er så flott! Inspirerer meg til å endelig sy noe av noen gamle gardiner jeg fikk tak i for en tid tilbake. Keep up the good work!

Ellen Margareta

15.03.2017 kl.12:21

Tusen takk for veldig hyggelig kommentar. Gamle gardiner kan bli fin, fin kjole det. Lykke til med syingen. Stine Marie:

Skriv en ny kommentar

Ellen Margareta

Ellen Margareta

47, Oslo

Jeg er i ferd med å på nytt finne ut av hva jeg skal bli når jeg blir stor, og her deler jeg med meg av litt av det jeg oppdager og lærer på veien. Jeg elsker å sy og storkoser meg når jeg kan sitte ved symaskinen i timesvis. Jeg syr mine egne klær i tillegg til lappetepper og lignende. I tillegg elsker jeg alt retro og vintage, ting med historie og sjel og er glad i gjenbruk og redesign. Håper bloggen min kan være til glede og inspirasjon for andre der ute. Velkommen!

Kategorier

Arkiv

hits