OPPDATERING FRA SYUTFORDRINGEN

Jeg holder fremdeles ut i månedens syutfordring på Instagram #miymarch17 som jeg skrev om i et tidligere innlegg. Jeg får kommentarer fra venner om at "du syr og syr", men jeg må skuffe dem ved å innrømme at jeg ikke egentlig har sydd så mye i det siste, men at jeg bruker en del gamle bilder i utfordringen. Som bildet under her som er gjenbruk av et bilde jeg postet på Instagram da mai var over i fjor for å vise alle bildene jeg hadde postet i utfordringen #memademay Temaet for dagen var Selfish og jeg brukte dette bildet for å vise at jeg til 99% er en Selfish Sewer, altså en egoistisk syerske som syr mest til meg selv. Alt, bortsett fra bunaden, er selvsydd i denne samlingen med bilder.

Relatert innlegg: Syutfordring i mars


Selfish

 

Til temaet Special slo jeg sammen to tidligere publiserte bilder av kirsebærkjolen min som er den fineste kjolen jeg har sydd hittil. Og for en respons! Jeg har aldri fått så mange likerklikk på et bilde før så det funker tydeligvis helt fint med gjenbruk av bilder. Da jeg skulle sy denne kjolen kjøpte jeg stoffet først og så kom idéen om hvilken type kjole jeg vil ha etterpå. Jeg hadde ikke noe mønster som passet til idéen min, så jeg satte sammen to mønstre for å få den kjolen jeg ville ha. Jeg ble i grunnen veldig fornøyd og den var i bruk flere ganger i fjor sommer.


Special

 

I går var temaet Summer. Jeg begynte igjen å rote i bildene mine og så særlig på de fra i fjor sommer, men følte meg uinspirert og lei av mine egne bilder. Da dukket det plutselig opp info om en ny syutfordring på Instagram, nemlig #sewtogetherforsummer Så da lagde jeg den lille samlingen under for å vise at jeg er med og hva jeg tenker meg. Det handler om å sy en skjortekjole klar til 21. juni. Jeg har lenge hatt lyst til å sy Gerties skjortekjole som er den til venstre i bildet og har den til og med med i mine syplaner for våren. Så dette passet perfekt.

Relatert innlegg: Vårens syplaner


Summer

 

I dag er temaet Under og jeg har ikke publisert noe enda. Om du er nysgjerrig kan du følge meg på Instagram som @ellenmargareta

God helg alle sammen!

Hilsen Ellen Margareta

 

Følg bloggen min på Facebook

#sy #søm #instagramutfordringer
 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ellen Margareta

Ellen Margareta

47, Oslo

Jeg er i ferd med å på nytt finne ut av hva jeg skal bli når jeg blir stor, og her deler jeg med meg av litt av det jeg oppdager og lærer på veien. Jeg elsker å sy og storkoser meg når jeg kan sitte ved symaskinen i timesvis. Jeg syr mine egne klær i tillegg til lappetepper og lignende. I tillegg elsker jeg alt retro og vintage, ting med historie og sjel og er glad i gjenbruk og redesign. Håper bloggen min kan være til glede og inspirasjon for andre der ute. Velkommen!

Kategorier

Arkiv

hits