VÅRLIG SØM

Det er litt vår på syrommet mitt i dag der denne blomstrete kjolen er under arbeid. Dette er den første kjolen jeg syr i jersey stoff og det skal bli en Coco-kjole, mønster av Tilly and the buttons. Det er litt 60-tall over stilen på denne kjolen og jeg liker det. Her har jeg laget ferdig en såkalt funnel neck, en detalj inspirert av 60-tallet. Jeg har klippet ut ermer i 3/4 lengde og jeg skal ha cuffs på dem (vanskelig med disse sybegrepene når man leser det meste på engelsk og ikke helt vet hva det heter på norsk). Begge bildene under har jeg brukt i Instagramutfordringen #miymarch jeg er med på. Forhåpentligvis har jeg snart en nysydd vårkjole i behagelig jerseystoff å ta på meg, og forhåpentligvis skinner solen snart igjen.

Relaterte innlegg: Syutfordring i mars og Oppdatering fra syutfordringen


Halsen er ferdigsydd så nå gjenstår bare resten...
 

 


Mønster, kjoledeler, tråd og alt jeg trenger ligger klart.

 

I dag ønsket Facebook meg en god morgen med beskjed om at det er vårjevndøgn i dag. Det betyr at i dag er dagen og natten like lange, vi har den første vårdagen i følge kalenderen og at vi går lysere tider i møte. Herlig!

Vårlig hilsen fra Ellen Margareta

 

Følg bloggen min på Facebook.

#sy #søm #sykjole
 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ellen Margareta

Ellen Margareta

47, Oslo

Jeg er i ferd med å på nytt finne ut av hva jeg skal bli når jeg blir stor, og her deler jeg med meg av litt av det jeg oppdager og lærer på veien. Jeg elsker å sy og storkoser meg når jeg kan sitte ved symaskinen i timesvis. Jeg syr mine egne klær i tillegg til lappetepper og lignende. I tillegg elsker jeg alt retro og vintage, ting med historie og sjel og er glad i gjenbruk og redesign. Håper bloggen min kan være til glede og inspirasjon for andre der ute. Velkommen!

Kategorier

Arkiv

hits