Syutfordringen i mai - Hvordan gikk det egentlig?

Jeg hadde satt meg tre mål for årets syutfordring Me Made May (#mmmay17) på Instagram. Jeg var klar over at det var litt vel ambisiøst, men jeg ville prøve.

Dessverre har mai ikke vært en særlig god måned for meg... Dette førte til at jeg bare nådde et av målene jeg hadde satt, og det var å gå i selvsydde klær minst fem dager i uken. Jeg går nok i selvsydd mer enn det, men ofte i det samme da jeg har noen favoritter.

Jeg har nesten ikke sydd noe i det hele tatt denne måneden og har derfor ikke klart å nå mine to andre mål som var å sy ferdig capri buksen min og å sy en skjortekjole.

På bildet over ser vi at mai måned startet i selvsydd kjole, strømpebukser og cardigan, og føttene plantet i hvitveisen langs Akerselva.

Så hadde jeg en riktig god dag i kjolen i midten av bildet over som er sydd av et gammelt retro dynetrekk. Mønsteret på stoffet minner meg om snø som faller over trær og det passet plutselig veldig godt i midten av mai da snøen lavet ned igjen.

Så avsluttet jeg mai måned i selvsydd kjole, med bare legger i småsko, og føttene plantet på et svaberg ved Strömstad.

Så hvordan gikk det egentlig med syutfordringen i mai? Svar: dårlig

Men, det er greit. Jeg aksepterer det og går videre. Så skal du se jeg klarer å sy en hel masse i juni.

Ellen

#sy #søm #syselv

2 kommentarer

annebe

01.06.2017 kl.17:53

Ikke alltid man når måla sine, men greit å sette seg nye allikevel.. fin kjoler på bildene her da..også til og med en laget av dynetrekk .. kreativt og fint <3

Ellen Margareta

01.06.2017 kl.20:07

Takk for hyggelig kommentar. Jeg prøver å akseptere at jeg ikke klarte det nå og setter meg nye mål. Ha en fin kveld. annebe:

Skriv en ny kommentar

Ellen Margareta

Ellen Margareta

47, Oslo

Jeg blogger om det som opptar meg mest for tiden; å bli frisk og å være kreativ. Jeg elsker å sy og syr mine egne klær i tillegg til lappetepper og lignende. For tiden er jeg utbrent og sykemeldt, men på bedringens vei. Håper bloggen min kan være til glede og inspirasjon for andre der ute. Velkommen!

Kategorier

Arkiv

hits