Lykkelig i juni

Min selvutviklings-kalender, Leva - Mitt år 2017, som er full av inspirerende tekst og bilder har Lykke som junitema.

De spør; Tenk om lykke var et valg? Hva vi velger å se, å gjøre og hvilke historier vi forteller for oss selv, om oss selv og våre liv er avgjørende. Tenk om du skulle velge historien om deg selv som "Jeg er født heldig". Det blir spennende å se hva som skjer og hvordan det føles når du blir overbevist om at den historien er sann.

Velg en ny positiv historie om hvem du er. Fortell den ofte for deg selv og du oppdager etter hvert at den stemmer.


 

De foreslår en øvelse der man skal lage sitt eget lykkebarometer. Man skal fylle i minst 10 - 20 ting eller aktiviteter som får en til å føle lykke og glede. Tenker jeg skal sette meg ned å tenke gjennom hva det er som gir meg slike følelser for så å lage et slikt barometer. Fortsettelse følger...

Relatert innlegg: Drømmer for det nye året og 7 ting jeg vil gjøre i juni

 

Ellen

 

Følg bloggen min på Facebook eller Bloglovin'

#selvutvikling #lykke

 

6 kommentarer

annebe

10.06.2017 kl.14:53

Det hørtes fint ut, mye som kan være lykke gjelds bare å se det ja <3 Ha en fin lørdag videre <3

Ellen Margareta

10.06.2017 kl.18:13

annebe: Ha en riktig fin lørdag du også. :-)

Marit

10.06.2017 kl.18:23

Hmmmm .... har mange små lykkelige stunder, men likevel blir de for det meste overskygget av en drittkropp og helse som absolutt ikke er på min side.

Ellen Margareta

10.06.2017 kl.20:42

Marit: Ja, det er selvfølgelig en utfordring når kropp og helse ikke spiller på lag. Jeg kjenner til dette selv, men vil opp og frem og da må jeg prøve å søke lykken, om så i de små ting som småfuglene som synger så fint rundt hytteveggen og rododendronen som blomstrer så fint. Heldigvis har du mange små lykkelige stunder. Nyt dem! Ha en fortsatt god helg! :-)

frodith

10.06.2017 kl.20:52

Jeg mener lykke er et valg, men man må kanskje velge å se på lykke som de små tingene i hverdagen, da kan du velge lykke mener jeg :-)

Ellen Margareta

10.06.2017 kl.20:57

frodith: Ja, helt enig. Jeg prøver nå å fokusere på de små tingene som for meg gir en følelse av lykke eller glede. Ha en fortsatt fin Göteborgtur. :-)

Skriv en ny kommentar

Ellen Margareta

Ellen Margareta

47, Oslo

Jeg er i ferd med å på nytt finne ut av hva jeg skal bli når jeg blir stor, og her deler jeg med meg av litt av det jeg oppdager og lærer på veien. Jeg elsker å sy og storkoser meg når jeg kan sitte ved symaskinen i timesvis. Jeg syr mine egne klær i tillegg til lappetepper og lignende. I tillegg elsker jeg alt retro og vintage, ting med historie og sjel og er glad i gjenbruk og redesign. Håper bloggen min kan være til glede og inspirasjon for andre der ute. Velkommen!

Kategorier

Arkiv

hits