Sørgelig sort kjole i aksjon

Ja, i dag var da dagen kommet til at vi skulle ta et endelig farvel med min (vår) far. Dagen har til tross for at den var sørgelig også vært utrolig fin. Vi er så takknemlige for at så mange av fars venner, våre (barnas) venner og hans barnebarns venner var med på å gjøre denne dagen utrolig fin. I tillegg var kirken nydelig, været fint, presten flink og snittene gode.

I og med at dette er en blogg der et stort undertema er søm så må jeg nesten vise dere et bilde av min ferdigsydde sorte kjole. Vanskelig å velge et godt bilde når man ikke er så superfotogen, så her kommer en liten collage av tre halvgode bilder. Bilder av en sørgelig sort kjole i aksjon.

 

Mønsteret er en Emery dress fra Christine Haynes patterns, et mønster jeg har sydd opp et par ganger før. Ettersom jeg har gått litt opp i vekt la jeg på litt ekstra sømrom for å få kjolen litt romsligere. Stoffet er en lett og fin viskose som jeg pyntet med blonde, fløyelsbånd og knapper fra min samling av vintage sysaker.

Det er dette som er det magiske med å sy selv: Klærne blir den størrelsen du selv ønsker og passer perfekt!

Ellen

 

Følg bloggen min på Facebook eller Bloglovin'

#sy #søm #kjole #sortkjole #sysysy #syselv #håndarbeid

 

 

6 kommentarer

Victoria Larsen

02.08.2017 kl.21:26

Kjempe fin kjole! :-)

Ellen Margareta

02.08.2017 kl.21:30

Victoria Larsen: Tusen takk! :-)

Myriam

02.08.2017 kl.21:51

Fin kjole:-) Og kondolerer <3

Ellen Margareta

02.08.2017 kl.23:33

Myriam: Tusen takk! :-)

Jannicke Elnæs

02.08.2017 kl.22:08

Mange fine tanker til deg og dine! <3 og så utrolig fin kjole!

Ellen Margareta

02.08.2017 kl.23:33

Jannicke Elnæs: Tusen takk! :-)

Skriv en ny kommentar

Ellen Margareta

Ellen Margareta

47, Oslo

Jeg er i ferd med å på nytt finne ut av hva jeg skal bli når jeg blir stor, og her deler jeg med meg av litt av det jeg oppdager og lærer på veien. Jeg elsker å sy og storkoser meg når jeg kan sitte ved symaskinen i timesvis. Jeg syr mine egne klær i tillegg til lappetepper og lignende. I tillegg elsker jeg alt retro og vintage, ting med historie og sjel og er glad i gjenbruk og redesign. Håper bloggen min kan være til glede og inspirasjon for andre der ute. Velkommen!

Kategorier

Arkiv

hits